The Cult nastupa 29. juna na Arsenal festu u Kragujevcu

Legendarni The Cult grmi na Arsenal festu 2023!
Jedan od najvećih svetskih hard-rok bendova svih vremena, The Cult, dolazi na kragujevački Arsenal fest 2023 (28. jun – 1.jul), gde će zagrmeti na Main Stageu druge festivalske večeri, 29. juna!
⁰0

Slavni sastav, koji ove godine obeležava četiri decenije postojanja, nastupiće u srcu Šumadije u sklopu evropske turneje na kojoj promoviše 11.
album “Under the Midnight Sun”, objavljen u oktobru prošle godine.


https://www.youtube.com/watch?v=ZCOSPtyZAPA


Uz numere sa novog izdanja, čuveni frontmen Ian Astbury, Billy Duffy, John Tempesta, Charlie Jones i Mike Mangan će ljubiteljima čvršćeg zvuka u prostoru Kneževog arsenala prezentovati niz vanvremenskih pesama koje se odavno smatraju rok
klasicima: “Fire Woman”, “She Sells Sanctuary”, “Rain”, “Wild Flower”, “Lil Devil”, “Eddie (Ciao Baby), “Sweet Soul Sister”… Grupa je svoju sviračku potentnost i u zrelim godinama potvrđivala na beogradskim koncertima (Tasšmajdan, Štark arena), kao i na festivalskim nastupima u Srbiji, pa nema sumnje da njihovi obožavaoci nestrpljivo iščekuju novi susret uživo sa bendom koji je odavno upisan u istoriju rok muzike.


Ian Astbury, pričajući o aktuelnom izdanju benda, bez lažne skromnosti kaže:
“Ako ste ljubitelj rok muzike, naš novi album je od suštinskog značaja. Mislim da nijedno
od novijih rokenrol izdanja ne zvuči kao ‘Under the Midnight Sun’. A publika koja dolazi na koncerte – njih ne treba zvati fanovima. Oni su naši dobročinitelji”.


U četvrtak, 29. juna, Main Stage će prštati od žestokog rokenrola, jer iste večeri, podsetimo, nastupaju legende gruv-roka, američki Cluch. Da će ovogodišnji Arsenal fest biti najjači do sada, potvrđujuju i imena do sada objavljenih izvođača: The 1975, Gibonni, Parov Stelar, Nemanja Radulović & Double Sense, Nikola Vranjković, Dubioza Kolektiv,
Artan Lili…


U promotivnom periodu komplet ulaznica za sva četiri dana Arsenal festa košta 5.000 dinara, cena pojedinačne karte za 28. jun je 2.400 dinara, a za ostale dane je 2.000 din.


Ulaznice se mogu nabaviti putem prodajne mreže Tickets i na sajtu www.tickets.rs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *