Sajam za penzionere 9. i 10. marta u Oficirskom domu u Nišu

Sajam za penzionere 9. i 10. marta u Oficirskom domu u Nišu.

Sajam za penzionere, deveti po redu, održaće se 9. i 10. marta u Oficirskom domu u Nišu, a ulaz će za sve posetioce biti besplatan.


Najstariji sugrađani, kojih je preko 60 hiljada u ovom gradu, imaće priliku da obiđu izložbene štandove, da uživaju u pratećem muzičkom programu, da učestvuju na različitim radionicama, a biće im predstavljene i mogućnosti u oblastima socijalne zaštite, pomoći i nege u kući, volontiranja, zdrave ishrane, sporta, rekreacije, pravne zaštite, putovanja…


Takođe, moći će da obave i besplatne preglede među kojima su kontrola vida, krvni pritisak, merenje nivoa šećera u krvi i drugi.
Kroz dvodnevno druženje upoznaće se i sa resornim gradskim institucijama, organizacijama, udruženjima građana, pojedincima i firmama koje svojim radom utiču i doprinose poboljšanju kvaliteta života najstarijih – sa različitim programima, sadržajima i pogodnostima koji su im dostupni kako u lokalu, tako i na teritoriji cele Srbije.


Pored pomenutih, izlagači koji će svoje usluge predstaviti najstarijim Nišlijama su i farmaceutske kompanije, banke, osiguravajuća društva, kompanije iz oblasti prehrambene industrije i dijetskih suplemenata koje se u okviru svoje delatnosti bave i poboljšanjem kvaliteta života starije populacije.
Manifestacija pod sloganom „Za bezbrižnu starost“ ima za cilj da penzioneri kvalitetno provedu slobodno vreme, da se zabave i druže, učestvuju u raznim radionicama, koncertima, nagradnim igrama, kao i da na jednom mestu vide i probaju proizvode i usluge namenjene isključivo njima.


Sajam za penzionere podržali su Banka Poštanska štedionica kao generalni sponzor i Dunav osiguranje kao sponzor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *