Konkurs za najlepši ulaz grada Niša 2024: Promocija komšijske solidarnosti i uređenja stambenih zajednica

Javno preduzeće „NIŠSTAN“ iz Niša je otvorilo konkurs za izbor najlepšeg ulaza grada Niša za 2024. godinu, koji će trajati od 15. juna do 1. septembra. Ovaj konkurs je namenjen stambenim zajednicama koje su u sistemu održavanja „NIŠSTAN“-a, ali i onima koje se prijave za održavanje do 31. avgusta 2024. godine.

Cilj konkursa je podsticanje svesti o značaju očuvanja i uređenja zajedničkih prostora, kao i promocija dobrih komšijskih odnosa i solidarnosti među stanarima. Učesnici treba da podnesu čitko popunjenu prijavu koja uključuje tri fotografije ulaza i motivaciono pismo koje opisuje aktivnosti na uređenju i održavanju zajedničkih prostora, kao i kvalitet komšijskih odnosa.

Prijave se mogu dostaviti lično, poštom ili elektronskim putem. Formulari za prijavu su dostupni na internet stranici preduzeća
www.nisstan.rs, kao i u kancelariji broj 210 u prostorijama „NIŠSTAN“-a. Pri prijavi je neophodno navesti naziv stambene zajednice, godinu izgradnje zgrade, broj stambenih jedinica, te ime i prezime upravnika.

Pobednička stambena zajednica će dobiti radove na uređenju zajedničkih prostorija u vrednosti od 50.000 dinara, koje će izvršiti „NIŠSTAN“ u skladu sa odlukom skupštine stanara. Pored toga, svim učesnicima će biti  uručene zahvalnice i simbolični pokloni. Stručna komisija će nakon nenajavljenih obilazaka svih učesnika, koji će se obaviti 30. septembra, izabrati pobednika, a rezultati će biti objavljeni na internet stranici
preduzeća.

Ovaj konkurs je odlična prilika za stanare da pokažu svoju posvećenost i brigu za zajedničke prostore, ali i da se međusobno bolje upoznaju i ojačaju komšijske veze. Za dodatne informacije, zainteresovani mogu posetiti internet stranicu „NIŠSTAN“-a ili kontaktirati preduzeće putem elektronske pošte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *